fbpx

Inaugurem l’espai Mel i Llimona

por | General

El passat 19 d’octubre a la tarda, la botiga i taller Mel i Llimona va obrir les seves portes. Ni les fortes pluges del dia van poder impedir que el local s’omplis de curiosos i amants del món de l’artesania que volien conèixer el projecte.  

Va haver-hi temps per tot. Per presentar Mel i Llimona des de la vessant de mercat d’artesania (objectes i mobles vintage i restaurats, complements de decoració, accessoris, joies, quadres i fotografies, etc.);  temps per donar a conèixer el nostre producte propi, els tranfers d’imatge sobre fusta; i també, temps per parlar del taller on restaurem mobles i pintures.

Entre els diversos assistents hi havia alguns amants del món de l’artesania, com jo. Per això, vaig aprofitar per presentar-los els tallers de restauració de mobles i objectes que es realitzen a Mel i Llimona. Uns espais on poden explotar i potenciar les seves habilitats en la restauració artesanal. 

Sens dubte, gràcies al caliu de tots els assistents i la il·lusió que tenia per obrir les portes d’aquest projecte, el passat 19 d’octubre va ser un dia memorable. I tu, no vas poder venir-hi? Visita’ns ara, les portes de Mel i Llimona ja han quedat obertes!

De dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h i de 16:30 a 20:30; i els dissabtes de 9:30 a 13:30h vine a conèixer-nos al Carrer de la Soledat, 2, 08911 Badalona (Barcelona), i descobreix aquest espai de creació que pretén ser un punt de referència entre els artesans i les persones sensibilitzades amb l’art i l’artesania. T’hi esperem!

Leer más post:

Beneficios de usar cera para madera

Beneficios de usar cera para madera

La aplicación de  cera para madera de Autentico, tiene numerosos beneficios, tanto en términos de formulación como de facilidad de aplicación. Apto para veganos y completamente natural, nuestro acabado de cera para madera para muebles ofrece lo mejor de ambos mundos...

Cómo aplicar cera de madera

Cómo aplicar cera de madera

Aplicar cera agrega otra capa de protección y puede sacar el color natural de la madera. Es una excelente opción para madera vieja o nueva y la mantiene en óptimas condiciones por más tiempo. También es fácil de aplicar y puede simplemente pintarlo, no se necesita...

Razones para usar un taller de reparación de muebles

Razones para usar un taller de reparación de muebles

¿Sus muebles viejos comienzan a verse un poco mal por el uso? ¿Estás pensando en deshacerte de él y comprar piezas nuevas? antes de hacer eso, ¿por qué no considerar llevarlo a un taller de reparación de muebles? En el mundo de hoy, las personas se dan cuenta...

0
    0
    TU COMPRA
    Tu carrito esta vacíoVolver a la tienda