fbpx

Nova vida als teus mobles

por | Sense categoria

Avui dia ja no es dissenyen mobles com els d’abans. Els mobles antics són veritables tresors i, ja siguin heredats o comprats en alguna fira d’antiguitats o botiga especialitzada, aconsegueixen donar aquest toc d’originalitat i distinció a cada llar.

En decoració, la combinació entre l’antic i el modern, és un recurs del qual resulten efectes sorprenents i únics. Els mobles antics poden tenir moltes vides, més de les que ens imaginem ja que la seva estètica d’una altra època aconsegueix donar aquest toc d’esplendor i omplir-nos de records.

Com podem donar una nova vida als nostres mobles antics? Amb un nou aspecte, gràcies a un bany de color original, incorporant-li nous detalls, etc. Des de Mel i Llimona ens agrada assumir el repte de donar una llarga vida als mobles de fusta. Per això, disposem d’un taller propi on restaurem mobles antics i vintage per encàrrec o petits objectes de decoració; així com un espai on realitzem restauracions de pintures.

Com ho fem?

 1. Consolidació: Adherim la pintura i el vernís, i consolidem la fusta, sempre que sigui necessari.
 2. Neteja: Realitzem una neteja profunda i delicada de les superfícies per a eliminar qualsevol impuresa.
 3. Retocs: Retoquem les diverses superfícies, tant en les pintures com en els mobles, per a obtenir millors acabats.
 4. Pintar i/o Vernissar: Un procés d’1 o 2 dies en tots dos casos, i envernissament en el cas de la restauració de mobles.
 5. Acabat final dels mobles: A la cera antiga o al sabó, deixant un aspecte setinat i amb una textura sedosa.


Si tens un moble antic que ha quedat envellit o s’ha trencat i t’agradaria donar-li una segona vida, contacta’ns i et pressupostarem la seva restauració sense compromís. Però, si ets dels que també t’agrada assumir aquest repte, posa a prova la teva imaginació amb els nostres tallers de restauració artesanal. Informa’t aquí.

mobles antics mobles antics mobles antics

 

Leer más post:

Beneficios de usar cera para madera

Beneficios de usar cera para madera

La aplicación de  cera para madera de Autentico, tiene numerosos beneficios, tanto en términos de formulación como de facilidad de aplicación. Apto para veganos y completamente natural, nuestro acabado de cera para madera para muebles ofrece lo mejor de ambos mundos...

Cómo aplicar cera de madera

Cómo aplicar cera de madera

Aplicar cera agrega otra capa de protección y puede sacar el color natural de la madera. Es una excelente opción para madera vieja o nueva y la mantiene en óptimas condiciones por más tiempo. También es fácil de aplicar y puede simplemente pintarlo, no se necesita...

Razones para usar un taller de reparación de muebles

Razones para usar un taller de reparación de muebles

¿Sus muebles viejos comienzan a verse un poco mal por el uso? ¿Estás pensando en deshacerte de él y comprar piezas nuevas? antes de hacer eso, ¿por qué no considerar llevarlo a un taller de reparación de muebles? En el mundo de hoy, las personas se dan cuenta...

0
  0
  TU COMPRA
  Tu carrito esta vacíoVolver a la tienda