fbpx

Propòsits d’Any Nou

por | Sense categoria

A pocs dies perquè acabi l’any, gairebé tots tenim una llista de propòsits d’any nou. Anar al gimnàs, deixar de fumar, menja sa i equilibrat, passar més temps amb la família, viatjar, etc. Però, en acabar l’any quants d’aquests propòsits s’acaben complint?

Segons alguns estudis, una de les raons per les quals no acabem complint els propòsits d’any nou és perquè tenim una llista massa extensa d’intensions. Si escollíssim un sol propòsit, focalitzaríem tots els nostres recursos, energies, temps i diners en ell, i això multiplicaria la seva probabilitat d’èxit.

Les persones creatives també desitgem anar al gimnàs, deixar de fumar, menjar sa, etc., però també desitgem seguir potenciant un any més, allò que ens fa feliç i ens motiva. Per això, des de Mel i Llimona us volem recomanar 3 propòsits de caràcter artístic perquè aquest 2019 seguiu potenciant aquesta vessant. 

 • Escriptura. Si ets dels que t’agrada l’escriptura, existeixen un conjunt de pàgines que t’ajudaran a millorar els teus textos i explotar així, la teva creativitat lingüística.
 • Fotografia. Amb el llançament de plataformes com Instagram, la fotografia s’ha convertit en una tècnica artística notòria en el nostre dia a dia. Per això, us recomanem seguir a perfils professionals d’aquesta vessant i potenciar així, la vostra qualitat fotogràfica.
 • Art. Amat de la restauració? Des de Mel i Llimona oferim tallers per a tots aquells que vulgueu explotar les vostres habilitats en la restauració artesanal. En ells podràs aprendre tècniques de restauració de la mà d’un professional. Només has de portar el moble o la pintura que vulguis restaurar, escollir els dies i hores i venir al taller!
  Els nostres packs:

  8h de restauració= 70€
  12h de restauració= 85€
  20h de restauració= 120€

A pocs dies per acabar l’any pensa en allò que t’omple, que et fa feliç…i anota-ho a la teva llista. I només així, en acabar el 2019 hauràs fet realitat tots els teus propòsits.

Leer más post:

Beneficios de usar cera para madera

Beneficios de usar cera para madera

La aplicación de  cera para madera de Autentico, tiene numerosos beneficios, tanto en términos de formulación como de facilidad de aplicación. Apto para veganos y completamente natural, nuestro acabado de cera para madera para muebles ofrece lo mejor de ambos mundos...

Cómo aplicar cera de madera

Cómo aplicar cera de madera

Aplicar cera agrega otra capa de protección y puede sacar el color natural de la madera. Es una excelente opción para madera vieja o nueva y la mantiene en óptimas condiciones por más tiempo. También es fácil de aplicar y puede simplemente pintarlo, no se necesita...

Razones para usar un taller de reparación de muebles

Razones para usar un taller de reparación de muebles

¿Sus muebles viejos comienzan a verse un poco mal por el uso? ¿Estás pensando en deshacerte de él y comprar piezas nuevas? antes de hacer eso, ¿por qué no considerar llevarlo a un taller de reparación de muebles? En el mundo de hoy, las personas se dan cuenta...

0
  0
  TU COMPRA
  Tu carrito esta vacíoVolver a la tienda